OSLO: - Jeg hater å tape, men det er bare å innse at Stabæk var mye bedre enn oss, sier Storhamars sjumålsscorer Maja Jakobsen til HA-sporten.

- Egentlig var det sterkt av oss å komme til finalen, og neste år skal vi komme tilbake og vinne. Både juniorlaget og A-laget til Storhamar, sier en offensiv Storhamar-spiller.

Store sjanser for å bli
- Og det betyr at du ikke reiser til Byåsen, men blir i Storhamar?

- Egentlig har jeg ikke så lyst til å prate om det, men det er store sjanser for at jeg blir, sier Maja Jakobsen.
Av gårsdagens Storhamar-spillere er det bare Marthe S. Johansen som ikke holder J20-alderen neste år. Men når det er sagt, er det greit å nevne at det bare er to av spillerne på gårsdagens finalemotstander som blir for gamle for juniorspill neste sesong.
Selv om det var klasseforskjell på Stabæk og Storhamar, har Hamar-jentene vært en overraskelse i årets NM.

Scoringstørke
Med god støtte fra en solid Storhamar-kontingent på tribunen, startet jentene veldig bra, og ledet en periode 5-2. Men så kom det en periode med scoringstørke, og Stabæk vant de siste 17 minuttene av 1. omgang med 13-3(!).

- Vi var flinke innledningsvis, men så møtte vi et virkelig godt håndballag. Når vi slipper, begynner Stabæk å ta oss en mot en, og da ble vi avslørt, sier Arne Senstad.
- Jeg har en skikkelig vinnerskalle, men jeg føler absolutt ikke at sølv er nederlag nå. Dette må uansett ha vært en kjempeopplevelse for jentene, klubben, byen og regionen, en kjempeimpuls for jentene til å gå videre på, sier Senstad.

Bredal Oftedal
Anført av en god Marthe S. Johansen og søstrene Jakobsen startet Storhamar veldig bra, men etter hvert som Stabæk-forsvaret begynte å finne ut av Maja Jakobsen, preget det også Storhamars angrepsspill.

Samtidig begynte Stine Bredal Oftedal og Stabæk å spille på sine kvaliteter, og da ble også forskjellen på de to lagene veldig synlig. Etter pause var det aldri noen tvil om hvem som ville vinne kampen, og Storhamar slapp da også til flere av sine yngre spillere som har flere år foran seg på J20-laget.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.