HAMAR: - Vi har tre viktige kamper på ei uke nå, i forhold til å komme opp i seks poeng og komme skikkelig i gang med sesongen. Nå får vi se om vi er tøffe nok etter en start der det har svingt litt mye, sier Storhamar-treneren.
Laget har utlignet de fire minuspoengene de startet med denne sesongen, men tapet mot Våg i Kristiansand gjorde at de mistet ytterligere poeng til de beste lagene.
Dermed er laget fem poeng bak Tertnes og kveldens motstander Stabæk etter tre serierunder.
Det er to og en halv uke siden forrige seriekamp når lagene møtes i Nadderudhallen, og det skaper litt usikkerhet på styrkeforholdet i forhold til hvor lagene står etter landslagspausa.
- For vår del er alle som var med sist spilleklare. Tone Wølner er ikke spilleklar ennå, men denne gang er Lene Jøranli med og backer opp Sara Haugli i mål. Vi har fått til en rullerende ordning med gjestemålvakter som blir bra, smiler Senstad.
Storhamar og Stabæk har møttes flere ganger i sommer, med varierende resultater.
- Det er et ungt lag med mange yngre landslagsspillere, fart og teknikk. Det handler om å være gode sjøl, og vi er på gang, fastslår Storhamar-treneren.
Hjemmelaget imponerte i serieåpningen med to strake seirer mot Sola og Flint. Så har det stokket seg litt, med uavgjort mot Levanger og tap for 1. divisjonslaget Njård i cupen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.