HAMAR: - Nå har jeg fått klarsignal både fra lege og fysioterapeut om at Iza er spilleklar, og da er det ingen grunn til at jeg skal holde igjen, sier Storhamar-treneren til HA-sporten.

- Det handler om at Iza er trygg nok til å tråkke til for fullt, og hun må vise at hun er helt med igjen og tør å gå til. Jeg spiller naturligvis med det laget jeg synes er best, men nå har Iza gjort jobben sin, og hun stiller på linje med de andre, sier Senstad.

Fortsatt uklart
For Storhamars-supportere kan kampen i morgen bli den siste anledningen til å se Duda og kompani i seriespill på hjemmebane i år. Som kjent, kan to serierunder bli utsatt på grunn av håndball-VM.

Storhamar og flere andre eliteserieklubber har gitt uttrykk for sin misnøye med kampoppsettet, og de håper fortsatt på å få spille serierunden 25. november.
Nå skal arbeidsutvalget i Norges Håndballforbund se på saken, og for Storhamars vedkommende er det spørsmål om hjemmekampen mot Gjerpen blir spilt 25. november eller neste år.

Fjorårets bronselag
Uansett er det Tertnes som kommer til Hamar i morgen. Det betyr et møte mellom de to lagene som kom på plassene etter Larvik og Byåsen i fjor.

Både Tertnes og Storhamar har også som mål å ta medalje i årets serie, og Arne Senstad er klar på at Storhamar må levere jevnt bedre takter enn mot Stabæk for å ta begge poengene.
- På vårt beste har vi vært veldig gode, men det har variert for mye, sier Arne Senstad.
- Nøkkelen er forsvarsspillet. Når vi ikke demmer opp godt nok bak, er vi også avhengig av å score mange mål. Og når ikke forsvarsarbeidet sitter, går det også ut over angrepsspillet vårt. Vi slapp inn 27 mål mot Stabæk, og det er altfor mye. Tertnes er såpass gode at de kan straffe oss hardt hvis vi ikke gjør en skikkelig forsvarsjobb. På en dårlig dag, taper vi med ti mål for Tertnes, mens vi kan slå dem med ti på en god dag.
- Det handler om stabilitet bakover, fastslår Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.