HAMAR: Hamar-jenta fikk tillit fra start av Arne Senstad. Lidèn sa takk skal du ha og stoppet 12 av 19 Sola-skudd. Med det bidro hun til at Storhamar gikk til pause med en fattig tomålsledelse.

Bra samarbeid

- Nå er det moro å spille håndball igjen, sier Stine Lidèn til HA-sporten etter kampen.
- I dag var samarbeidet med forsvaret perfekt. Da er det bare for meg å gå til det avtalte hjørnet. Sånn bør vi spille hver gang, sier hun med et smil.
For sesongen 2010/11 har ikke vært noen dans på roser. Det virket nesten som hun aldri helt kom i gang, etter å ha sesongdebutert i slutten av oktober. Den siste måneden har hun virkelig tatt steg.
- Jeg merker sjøl at det går mye bedre. Det har løsnet for meg den siste tiden, sier Lidèn.
Hun drev Sola-spillerne til vanvidd de første 30 minuttene. Storhamar-forsvaret presset Sola til dårlige avslutninger, og da det først kom noen skikkelig forsøk, var Storhamar-keeperen på rett plass.
Det siste kvarteret fikk Tone Wølner stå. Også hun leverte flere fine redninger.
Mye av æren for framgangen gir hun til Storhamars nye keepertrener Tormod Steen.
- Han har hjulpet meg med motivasjonen, samt det tekniske og mye annet som jeg ikke kommer på nå, ler Lidèn.
Tone Wølner har vært førstevalget mellom stengene etter at hun kom til klubben. I går viste Lidèn at det ikke er noen selvfølgelighet lenger.

Jobber hardere

- Vi har en meget bra keeperduo. I tillegg har vi Sara Haugli i bakhånd, det gir en ekstra trygghet, sier trener Arne Senstad, som har merket bedringen til Lidèn den siste tiden.
- Nå kan vi se at hun jobber mye hardere enn tidligere. I dag var hun fenomenal sammen med forsvaret, fortsetter Senstad.
Lidèn mener også at den interne konkurransen er med på å gjøre alle bedre.
- Men keeperteamet består ikke bare av oss tre keeperne. Også Nina (Bjørk Arnfinnsdottir) og Karoline (Fredriksen) er med i teamet, ler Lidèn, og skryter videre av Storhamars forsvarssjefer.

Edin på strek

For det var først og fremst forsvarsspillet han kunne glede seg over i første omgang. Storhamar åpnet sterkt og ledet 5-1, etter fire scoringer av Kamilla Sundmoen før ti minutter var spilt. Men de siste 20 minuttene av omgangen ga kun fire fulltreffere for Storhamar.
Lise Løke har slitt med influensa den siste uken, og fraværet til strekspilleren preget naturlig nok angrepsspillet.
- Vi spiller oss fram til gode sjanser, men gjør en del dårlige avslutningsvalg, mener trener Senstad.
I fraværet til Løke, fikk Nina Bjørk Arnfinnsdottir tillit framover. Også Anja Edin hospiterte på en uvant strekplass. Og da strekscoringen endelig kom, var hun kjapt oppe med fingeren og et solid smil rundt munnen i retning av Lise Løke på tribunen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.