HAMAR: - Det er sterk konkurranse om sponsormarkedet i Hamar for tiden, men jeg har et positivt produkt å selge, sier Finn Paulsen, som er i gang med å selge bronsejentene i årets eliteserie i håndball.
Opp til fire millioner
Før denne eventyrlige sesongen solgte Paulsen Storhamar-jentene for drøyt tre millioner kroner.

- Og da solgte jeg verken et bronselag eller tv-kamper, fastslår salgsmannen. Nå har han som mål å passere fire millioner kroner.
Mange av de avtalene Storhamar fikk foran denne sesongen går videre, og Paulsen skulle gjerne ha hatt enda mer å selge.
- Men det er faktisk hallkapasiteten i Prestrudhallen som er begrensningen nå, sier han.
- Jeg har ingen fasit og skal være forsiktig med å være for bombastisk, men at det på sikt skal være mulig å doble dagens sponsor- og publikumsinntekter, det tror jeg er mulig. Potensialet er naturligvis mye større i en større hall.

Reklame rundt banen
- I dag har vi ikke muligheter til å ha reklame rundt hele banen i Prestrudhallen. Publikumssiden er ikke salgbar, men den dagen vi har en hall med tribuner på begge sider, har vi plutselig to langsider og to kortsider å selge reklame på. Da er det også tv-kamera på begge sider av banen når vi har tv-kamper, og det vil naturligvis bety mye for samarbeidspartnerne våre, sier Paulsen.
VIP-facilitetene
I dagens hall møter han også begrensninger i VIP-facilitetene.

- Gode VIP-faciliteter og god pleie av sponsorene blir viktigere og viktigere. Det har fotballen gjort noe med. Vi har et VIP-rom med plass til 70 samarbeidspartnere, som før kampene får besøk av treneren som forteller om hvordan laget skal opptre i kampen. Dette er veldig bra. Men når det er store kamper og mye folk, blir det også dårligere med plass på tribunene for samarbeidspartnerne, sier Finn Paulsen, som drømmer om større hall og større salgsflater.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.