HAMAR: Hamar-jenta trives både på og utenfor håndballbanen i Leipzig, og spill i Champions League har vært en ny og hyggelig erfaring.
- Jeg merker jo at det er litt større. Trøkket er et helt annet, og vi er i en gruppe der alle kan slå alle forteller Haugen.

Hypo Niederösterreich
Laget hennes har slått både Itxako Reyno De Navarra og Korvex i de to første Champions League-oppgjørene, og i ettermiddag kommer Hypo Niederösterreich til Leipzig.
- Hvor fornøyd er du med egne prestasjoner?
- I den første Champions League-kampen spilte jeg mye, men fikk ikke like mye tid i den andre. Trener Heine Jensen ønsker ikke å bytte så mye i forsvar og angrep, og nå jobber jeg med angrepsspillet mitt.

Må være tålmodig
- Heine har sagt jeg må være tålmodig. Skuddet sitter, men jeg har mer å gå på i timingen og å ha det riktige trøkket på motstanderens forsvar. Jeg synes det går bedre og bedre, og nå har jeg endelig muligheten til å bli en toveisspiller igjen, sier Rannveig.
Med kamper onsdag og søndag har tiden stort sett gått med til reising, kamper og restitusjon.
I dag spiller hun hjemme i Leipzig. Den nærmeste familien er på besøk, og følger kampen.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.