Kamilla Sundmoen (bildet) har hatt noen fantastiske dager. Søndag spilte hun strålende i triumfen i E-cupen. Mandag kom beskjeden om at hun, Betina Riegelhuth og Anja Edin er innkalt til det som blir 24-åringens første «ordentlige» landslagssamling. STEIN-ERIK STORMOEN 415 41 659 • ses@h-a.no HAMAR: På spørsmål om hun og de andre Storhamar-spillerne har landet igjen etter praktkampen søndag, svarte Sundmoen sånn: - Vi kom oss kjapt ned på jorda igjen på tirsdagens trening. Vi måtte gjennom noen knallharde intervaller og ble kjørt bra ned. 24-åringen har flere ganger luftet tanker om at det kan bli problematisk å fortsette håndballsatsingen kombinert med jobben som sykepleier. Sundmoen har hatt en knallsesong, og mandag fikk motivasjonen for å satse videre nok en boost. Beskjeden om at hun var inkludert i laguttaket til neste A-landslagssamling, som ble offentliggjort i går, tikket inn. - Jeg er mer motivert nå enn på mange år, sier Kamilla til HA-sporten. Hun har noen juniorlandskamper å vise til, men foreløpig ingen offisielle A-landskamper. - Må vise meg fram På forrige samling i februar, ble hun innkalt som ekstraspiller i en forsterket rekruttropp. Foruten en del Larvik-spillere, som har fått fritak for å forberede seg til semifinalen i Champions League, er alle de store stjernene med til treningssamlingen på Beitostølen fra 29. mars til 2. april. - Det er klart det er moro å være med på samling når mange av de beste spillerne i verden er med. Kamilla øyner også muligheten til å bite seg fast i troppen videre. - Muligheten er der, men jeg vet at det blir vanskelig med så mange gode spillere. Det gjelder å prøve å vise meg bra fram. To lagvenninner med Klarer hun det, er det også et EM i det fjerne. Sundmoen legger ikke skjul på at hun gjerne spiller mesterskapet som spilles i Norge og Danmark i desember. - Selvfølgelig har jeg lyst til å fortsette satsingen og prøve å komme med til EM. Men jeg tror det kan bli vel hardt å ha det som en målsetting. Jeg får ta det litt som det kommer, sier Kamilla, som har høstet lovord fra landslagstrener Thorir Hergeirsson ved flere anledninger. Som nevnt er også Anja Edin (27) og Betina Riegelhuth (22) kalt inn i troppen. Riegelhuth har hatt en plass i rekruttroppen, men står foreløpig uten offisielle A-kamper.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.