HAMAR: - I utgangspunktet hadde jeg ikke ønsket å si noe om dette for ikke å bli oppfattet som sytete. Men når jeg blir utfordret på det, kan jeg si at jeg har jeg sluttet å melde fra til landslagsledelsen om at vi har spillere som bør være aktuelle for landslaget, sier Arne Senstad.
- Det sluttet jeg med da jeg ble fortalt at noen i landslagsledelsen nærmest hadde gjort narr av at jeg mener vi har spillere som er gode nok for landslaget, sier Senstad.
Han ønsker ikke å si hvem han fått referert dette fra eller hvem i landslagsledelsen som har kommet med uttalelsen.

Ukjent for Hergeirsson

- Jeg vet ikke hvem Arne sikter til som skal ha gjort narr av ham, og jeg vet ikke hva han mener. Men en skal aldri tro på rykter, sier Thorir Hergeirsson til HA-sporten.
- Jeg har et fint forhold til Arne, og han må gjerne ta en telefon til meg, sier landslagssjefen, som synes det er helt i orden at klubbtrenerne argumenterer for sine spillere.

Meningsløst

Arne Senstad synes også det er merkelig at Storhamar bare fikk med Gina Lorentzen når Stabæk har fått med fem på den kommende samlingen, hvor det er tatt ut en tropp uten landslagskandidatene fra Larvik og de utenlandske klubbene.
- Betina burde ha fått en sjanse, og jeg synes Kamilla Sundmoen burde ha fått sjansen tidligere også når, jeg med all respekt, ser hvem som blir tatt ut, sier Arne Senstad.
Han er helt på linje med sin assistenttrener, TV2-håndballekspert, Bent Svele, når han sier:
- Jeg synes det er meningsløst at Betina ikke er med. Hvis landslagsledelsen ikke vil være med og utvikle skuddet til Betina, skjønner jeg ingen ting, sier Svele til HA-sporten.

- Betina er ikke strøket

- Betina er absolutt ikke strøket, men denne gangen valgte vi å følge opp mange av de som vant junior-VM i juli, for å bli litt bedre kjent og se hvor de står, sier Thorir Hergeirsson.
- Vi ønsker å jobbe med ei stor gruppe, og denne gangen var det en del av rekruttgruppa som ikke ble innkalt. Betina er ikke glemt, og hun må bare fortsette å være god, sier Hergeirsson.

Betina vant kampen

Sammenligner vi Betina med Stabæks landslagsuttatte bakspiller, Karoline Næss (to scoringer) i gårsdagens kamp, så gikk den interne kampen klart i Storhamar-spillerens favør. Nå er ikke Betina typen som river seg i håret og skriker ut hvis det går henne litt mot.
- Men selvfølgelig, jeg er skuffet. Jeg har landslagsambisjoner og synes det er kjempekjedelig å ikke være med.
- Du var ikke dårligere enn Stabæks landslagsspillere?
- Ikke i dag, men det er gode spillere der også.
- Gikk det en f ... i deg da du ikke ble tatt ut?
- Jeg har alltid lyst til å vise at jeg er god nok, og dette var en kamp jeg synes jeg fikk ut mye forskjellig. Men jeg gir ikke opp, sier Betina
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.