HAMAR: Etter artikkelen angående spillerutvikling i Storhamar Håndball i gårsdagens HA, ønsker trener Arne Senstad å presisere at klubben ikke har avskrevet talentene som finnes, men at støtet på sikt må settes inn tidligere.

- Vi har ikke avskrevet noen. Det var ikke på langt nær det som var meningen. Det finnes mange lovende talenter i gruppa mellom 14 og 18 år, som vi må prøve å hjelpe og forberede på steget som venter. Poenget er at spranget opp på A-laget er blitt betydelig større nå som vi er i eliteserien, og det krever mer av oss som klubb, samtidig som det krever mer av talentene. På sikt må vi bli tøffere til å sette inn støtet tidligere, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.