SELBU: Kamilla Sundmoen har ingen problemer med å innse at Storhamar har levert to svake kamper mot Byåsen og Selbu.
- Vi bommer på for mange sjanser. Det er det som er hovedproblemet, sier hun.
- Vi kommer oss til sjansene, men i 1. omgang hadde vi altfor dårlig tempo. Det gikk skikkelig tregt.
- Vi må være skikkelig klare mot alle lag. Vi kan ikke gå inn med en halvdårlig innstilling.
- Gjorde dere det mot Selbu?
- Jeg vet ikke. Det kan godt være, for jeg synes ikke det var helt slik det skulle være under oppvarmingen. Men jeg er ikke så veldig bekymret. Det handler om å ha ei god treningsuke, så tror jeg vi er der igjen. Og så må jeg skjerpe meg og begynne å skyte bedre igjen, sier kapteinen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.