Hamar
Storhamars målvakt, Stine Lidén har som vanlig finsiktet Tertnes-jentenes skuddrepertoar før dagens kamp i Bergen.
- Tertnes er et lag som passer oss bra, og vi spiller nesten alltid jevnt mot dem. Men det blir viktig å stå i mot dem i ankomstspillet. Der er de ekstremt gode, sier Stine Lidén.
Hun personifiserer kontraspillet til Tertnes med Linn Gossé, som hun mener alltid gjør gode kamper.
Tidligere har det hurtige angrepsspillet vært Storhamars store styrke, men slik har det ikke vært ofte denne sesongen.
- Vi har variert fra kamp til kamp, men nå håper jeg vi finner tilbake til det gode angrepsspillet vårt. Vi var godt i gang i 1. omgang mot Vipers, men så kom det en periode på 13 minutter i 2. omgang uten at vi greide å score. Det virket som om vi plutselig ble usikre, sier Lidén, som sammen med fem andre Storhamar-spillere skal lade opp på landslagssamling til helgen før den nye viktige kampen mot Byåsen neste onsdag.
- Det blir en tøff og intens periode, men det er jo kjempemoro å få være med på landslagssamlinger også. Spesielt når det er så mange av oss, sier Stine Lidén.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.