HAMAR: Nils Petter Engen har laget et treningsprogram som Izabela Duda bruker i oppkjøringsfasen etter korsbåndoperasjonen.

Engen, som både er fysioterapeut og osteopat, sier at Dudas kne er veldig stabilt og fint.
- Det er vanskelig å si noe bestemt om når hun kan være tilbake på banen, men alt går som forventet. Er det noen som greier dette raskt, så er det Iza. Min jobb er nesten å bremse henne, sier Nils Petter Engen.
- Ni, ti måneder blir nevnt?
- I hvert fall sju før det kan trenes for fullt igjen. Legen som opererte Iza, var veldig godt fornøyd. Han sa at hun hadde kne som en 14-åring; rent og pent, sier Nils Petter Engen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.