HAMAR: Storhamar-trener Reidar Møistad er klar på at laget hans må ha en toppdag i kveldens kvartfinale for å komme videre i junior-NM for U20-lag.

- Vi møter Nordstrand, og det betyr at vi møter NM-favoritten. Tar vi dem, kan det gå hele veien til Spektrum. Men Nordstrand er veldig sterke. Vi møter omtrent hele eliteserielaget deres. Fire av Nordstrand-jentene spiller på J90-landslaget og to, tre spillere er på J88-landslaget, sier Møistad.
- Vi må sette vår lit til de to unge keeperne våre, Sara Haugli (17) og Marlene Andersen (18). De blir viktige i kveldens kamp, sier Møistad.
Han mønstrer et ungt lag med mange 17- og 18-åringer, men Storhamar stiller også med fire jenter med eliteserieerfaring i Prestrudhallen i kveld. Maja Jakobsen, Guro Jakobsen, Linn-Marie Birkeland og Marthe S. Johansen går i bresjen på U20-laget, og av disse er det bare Marthe som ikke holder U20-alderen neste år.
Med seier mot Nordstrand, tror Møistad det er mulig å komme til finalen. Da er vinneren av kvartfinalekampen mellom Båsen og Toten motstander.
- Vi må ha en maksdag og vel så det i kveld skal vi greie det som A-laget ikke maktet: å spille oss fram til finalen i Spektrum, sier Reidar Møistad.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00