HAMAR: TV2-ekspert og Storhamar-trener Bent Svele ser ikke bort fra at det som har skjedd i Byåsen, kan være et forvarsel på at det kan komme dårlige tider også for andre klubber.

- Det kan godt skje, men jeg vet også at noen allerede har tatt høyde for å redusere kostnadene, sier Svele som også synes det blir spennende å se hvordan forbundet reagerer.
Han mener også at klubbene må jobbe enda mer med produktene sine, og en stor forbedring av hallsituasjonene vil ha stor betydning.
- For Storhamars del, så trenger klubben fasiliteter til å ta i mot publikum i Prestrudhallen. Det går ett år, og det går to år på dispensasjon, men nå er det viktig at Hamars politikere tar et standpunkt til arenabiten.
- Skal Storhamar overleve over tid, er det helt nødvendig med bedre fasiliteter, og det skal bli spennende å se om Hamar kommune ønsker kvinneidrett i Hamar, sier Bent Svele.
Han synes også det er viktig at klubbene begynner med seg selv, og det er en nødvendighet at forbundet og klubbene jobber sammen.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00