HAMAR: Anja Edin spilte en av sine bedre kamper for Storhamar i går kveld. Hun trives beste som midtback, og synes det hjelper på selvtilliten når hun får spille mye.

- Vi hadde nok litt respekt for Larvik, og vi kan bli litt tøffere i trynet, sier Anja etter tapet for Larvik.
Samtidig synes hun Storhamar-jentene skal være litt stolte over kampen mot ett av verdens beste håndballag.
- Vi er godt trent og holder tempoet. Laget vårt er på vei, men vi har fortsatt et stykke opp, mener Edin.
- Hva meg egen innsats?
- Synes jeg var mer på mål i dag. Jeg trives best som midtback, og jeg får selvtillit av å spille mye. Men jeg ønsker meg fortsatt et hakk opp til.
Anja Edin framstår ofte som en ballkunstner, og har et bredt spekter å spille på, men i går var det lite sirkus.
- Ja, jeg har prøvd å legge det vekk litt. Nå er det viktigst at laget blir samspilt, så får det andre komme når det passer, sier Anja som etter HA-sportens mening var Storhamars beste spiller i går kveld.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.