OSLO: Landslagssjef Thorir Hergeirsson tror Storhamar kan utfordre Larvik og Byåsen på en god dag. Men det er de andre kampene som blir viktigst. Thorir Hergeirsson er blant dem som er blitt imponert over Storhamars håndballjenter i sesongoppkjøringen.

- Storhamar har kontinuitet både på trener- og spillersiden, og jeg tror de vil ta et steg til denne sesongen. På en god dag vil de utfordre Larvik og Byåsen. Presterer de opp mot sitt beste og lykkes sammen, har Storhamar gode muligheter i enkeltkamper, mener Marit Breiviks etterfølger.


De andre viktigst

Samtidig advarer Hergeirsson mot å sette inn alt fokus på å slå de to topplagene i norsk håndball.

- Det er de andre kampene som er viktigst for å kunne komme tett på Larvik og Byåsen, fastslår landslagssjefen.

Lørdag er han på plass i Prestrudhallen for å se åtte av spillerne han har tatt ut til å representere Norge under World Cup i Danmark. Ikke overraskende er sju av dem fra Larvik, mens Storhamars Anja Edin er den åttende.


Sundmoen og Senstad

- Er det andre potensielle landslagsspillere i Storhamar?

- Foreløpig er det ingen som umiddelbart banker på. Men plutselig skjer det noe. Det dukker gjerne opp noen som tar steg videre.

- Det er flere gode spillere i Storhamar som gjør en god jobb på klubblaget, sier Thorir og nevner Kamilla Sundmoen og Inger Senstad.

- Men de konkurrer mot gode spillere på landslaget, fastslår han.

- Også har vi lovende spillere som Betina Riegelhuth og Maja Jakobsen. De skal få sjansen til å utvikle seg videre i Postenligaen, sier Thorir Hergeirsson, som også følger med Storhamar-spillerne tett via video og DVD når han ikke er til stede i hallen og ser dem live.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00