- Det var en pinlig prestasjon, men det er ingen krise å tape to poeng for Byåsen. Vi må imidlertid komme sammen nå, og ofre 130 prosent på alle treninger om vi skal klare å løfte oss.Vi må jobbe med å finne lagfølelsen som vi må ta fram når det går tungt, sier Sundmoen.
På vei til flyplassen i går, innrømmer hun at det er litt flaut å komme hjem etter slike stortap.
- Det begynte å gli ut i forsvar tidlig, samtidig som vi måtte ordentlige skyttere i dag, det har vi ikke gjort tidligere. Etter hvert spredte det seg til alt vi gjorde.
Målvakt Stine Lidén hadde en av sine verste kvelder mellom stengene på lenge. Sammen med Hannah Zimmergren reddet hun mindre enn ett av fem skudd før pause.
- Jeg trodde jeg hadde klart å løfte mitt dårligste nivå, men tydeligvis ikke. I dag så vi hvor viktig det er med en god målvakt. Etter hvert var vi bare usikre.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.