GJØVIK: Lørdag var Anja Edin sist på en Storhamar-scoring som ble applaudert av samtlige i Gjøvik Fjellhall:
Karoline Fredriksen spilte tversover til Anja Edin. Edin ut til Gina Lorentsen, som sendte ballen direkte inn i Gjøviks målgård der Kamilla Sundmoen kom svevende og kastet ballen direkte til Edin, som mottok lærkula i idet hun svevde mot Gjøvik-keeper Kjersti Beck og smelte ballen forbi Beck med et herlig backhandskudd. For en showscoring!
- Jeg er privilegert som fikk lov å avslutte et angrep med så mange involvert. Det var en så herlig scoring, som også virket som en «icebreaker» på oss. Vi spilte med litt høye skuldre i starten, men denne scoringen løste det litt opp for oss, mener Anja Edin.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.