Storhamar dro i land ny storseier da de gjestet Fredrikstad søndag. Storhamar-treneren er imidlertid ikke fornøyd med det offensive spillet.

- Vi gjør 19 tekniske feil, og det virker som om vi ikke er tilstede i angrepsspillet. Vi lager for lite mål. På en sånn dag burde vi hatt over 30 mål, sier Senstad etter kampen.

En spiller som imidlertid innfridde trenerens forventninger var målvakt Stine Lidén.

- All ære til det vi holder på med defensivt om dagen, og ikke minst målvakten. Lidén var helt enorm i dag.

1 omgang:

Starten av kampen var relativt jevn mellom Fredrikstad og Storhamar. Stine Lidén gjorde noen viktige redninger i startminuttene. De gule og blå var solide i forsvar, som sist kamp mot Stabæk, men slet tidvis i angrep.

Flere angrepsfeil i begynnelsen av kampen gjorde at hjemmelaget fulgte Storhamar det første snaut kvarteret.

Storhamar fikk sving på spillet sitt framover etterhvert, og leder komfortabelt 13-6 til pause.

2. omgang:

Hjemmelaget fulgte Storhamar også i starten av andre omgang, men klarte ikke å kneppe noe innpå gjestenes ledelse.

Etter halvspilt omgang var stillingen 12-20.

Så rykket Storhamar ifra, og vant til slutt 25-14.

Storhamars lag:

Stine Lidén (målvakt), Kamilla Sundmoen 5, Gabriella Juhasz 1, Mari Finstad Bergum 3, Tonje Enkerud 6, Linn Marie Birkeland, Tina Engan, Kristin Høybakken 4, Emma Skinnehaugen 2, Lise Binger 3, Aleksandra Kobylecka 1.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.