FRØYA: Noen gråt, andre gikk rundt på banen med skuffelsen langt uten på seg.
Det var en tung avslutning på sesongen for Storhamar.
- Jeg er så utrolig skuffet. Hadde vi bare hatt en middels dag, så hadde vi faktisk vunnet. Men vi brenner for mange sjanser og har for mange tekniske feil, sier Lise Løke.
Hun synes likevel at laget har tatt nye steg denne sesongen.
- Nå på slutten har vi generelt blitt bedre i forsvar, men da er det pussig at vi plutselig sliter med angrepsspillet. Vi har hevet oss, selv om vi har gått på et par glipp, sier Lise Løke, som gleder seg til neste sesong allerede.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.