- Vi har forsterket stallen fra forrige sesong og spiller svært god håndball hjemme i Prestrudhallen. Nå er det på tide at jentene også står fram på bortebane, sier den daglige lederen.

Svake på bortebane

Stensrud har merket seg at laget fra Hamar vest har kollapset i de tre siste bortekampene. Tap mot bunnlaget Levanger og utspilt av både Glassverket og Tertnes er opplevelser som førte til at sølvplanene ble forsøkt skrinlagt etter tapet i Bergen.
- Bare tull! Vi er i aller høyeste grad med i kampen om medaljer, og jobben nå er å finne svar på hvorfor vi er knallgode hjemme og såpass svake borte. Den jobben tror jeg trenerne og jentene klarer å finne ut av, sier Stensrud.

Forventer mer

- Jeg så ikke kampen mot Tertnes, men på generelt grunnlag forventer vi at jentene gir absolutt alt når de spiller kamp. Dersom de ikke gjør det, regner jeg med at trenere og spillere setter seg ned og finner svarene de leter etter, sier Stensrud som mener Hamar-laget aldri har hatt bedre forutsetninger for å ta plassen bak Larvik på tabellen.
- Sammenlikner vi egen tropp med de andre lagene, har vi aldri sett sterkere ut enn hva vi gjør denne sesongen, slår han fast.
- Kan Alfred Örn Finnsson sine uttalelser etter tapet mot Tertnes være en måte å ta bort medaljepresset fra egne spillere?
- Det er mulig, men såpass må jentene faktisk tåle. Vi har seks spillere med på landslagssamling de neste fire dagene. Det viser at vi har kvalitet i årets stall, sier Stensrud og legger til at spesielt landslagsspillerne må være de som bretter opp ermene for klubblaget når den negative trenden skal snus.

Bør være offensive

- Å tape håndballkamper er noe vi må leve med og akseptere. Det jeg reagerer på, er at spillere og trenere kan bli oppfattet som defensive og engstelige etter kampen i Bergen. Det er det ingen grunn til. Jentene har bevist mange ganger at de holder veldig høyt nivå, og de trener svært godt, roser Stensrud.
Allerede onsdag får Storhamar sjansen til å revansjere seg. Da kommer Byåsen på besøk i trygge Prestrudhallen. Så langt har alle - til og med Larvik - fått trøbbel der.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.