HAMAR: Styrets budsjett viser at breddedelen skal gå med nesten 700.000 kroner i overskudd i kalenderåret 2010.
Hovedinntekten er om lag 800.000 kroner fra turneringen i Vikingskipet om snaue 14 dager.
Elitesatsingen går derimot i underskudd med 530.000 kroner i budsjettet, som totalt gir pluss.


- Hva sier du til foreldre som reagerer på det de ser på som en slags subsidiering av elitesatsingen?
- Det som er helt klart, er at breddedelen ikke hadde klart seg uten elitesatsingen. Rekrutteringen hadde ikke vært like stor, og yngres avdeling nyter godt av avtaler som er kommet i stand i forbindelse med eliteserielaget. Historien viser at det var vanskelig for klubben og yngres avdeling å drive med overskudd også før A-laget rykket opp til eliteserien, sier Hulleberg.
Hulleberg la fram et eksempel for årsmøtet der også de eldste lagene i yngres avdeling går med underskudd, men at det slik syklusen er.


- Du kan godt si det sånn at de yngste lagene, med mange spillere, investerer litt i sin egen framtid når de kommer opp og blir 16, 17 og 18 år.
I slutten av mai får klubben beskjed fra håndballforbundet om de får elitelisens eller ikke.
De vil være en like viktig avgjørelse for hele breddesatsingen i klubben, for uten lisens vil klubben i realiteten bare ha yngres avdeling, mye gjeld det blir vanskelig å håndtere. Ifølge en av deltakerne på årsmøtet vil klubben skylde om lag 10.000 kroner pr. aldersbestemte spiller.


- Vi sender nå inn budsjettet som er vedtatt, og håper forbundet ser på den jobben vi har gjort. Vi har virkelig forsøkt, sier Ole Erik Hulleberg og Jan Åge Haug.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.