HAMAR: Når HA-sporten henter fram en lite hyggelig statistikk som forteller at Storhamar har avgitt poeng mot fire av de fem siste lagene i eliteserien denne sesongen, så kommer det kontant fra Arne Senstad:
- Akkurat det gir jeg blaffen i. Nå er det en ting som gjelder, og det er å stå på skikkelig mot Gjøvik og Vardal, så vi kan stå med bronsemedaljene rundt halsen etter kveldens kamp, sier Senstad.

Har hatt to perioder
Storhamar-treneren konstaterer at laget hans har hatt to perioder nede i en bølgedal denne sesongen, og han mener begge har sammenheng med sjukdom - og en litt liten stall.
- Vi slet rett etter jul, men så hadde vi en fantastisk periode fram til kampen i Montenegro. Det jeg vil huske etter sesongen er nok møtet med Byåsen i Trondheim og hjemmekampen mot Buducnost. Etter den andre kampen mot Buducnost har vi igjen slitt med sjukdom, sier Senstad.
Allerede før sesongen startet var han klar på at Storhamar både kunne vinne og tape mot alle lagene bak Larvik og Byåsen. Med fullt trøkk kunne de vinne. Slapp de seg ned, kunne de like gjerne tape mot de antatt svakere lagene.
Og det er vel det som har skjedd den siste tiden etter tap for Levanger og Vipers og uavgjort mot Gjerpen.

Steg i riktig retning
Etter tapet for Vipers sa Senstad til HA-sporten at han måtte se kampen om igjen for å se hva som egentlig var galt. Det har han gjort:
- I forhold til spill og trøkk var det et steg i riktig retning fra Gjerpen-kampen. De første 15 minuttene mot Vipers var absolutt ikke gale, men det begynte å kladde da vi byttet spillere.
- Det bekymrer meg at flere av spillerne ikke er i form, men det kan være en kombinasjon av flere årsaker: At spillerne har vært sjuke etter Buducnost-kampen, noen er litt utladet - at det er ei mental greie.

- Er for like
- Når det butter imot, ser vi også at spillerne er for like. Vi har ikke typen som kan gå inn og styre laget i motgang. Jeg synes ikke jeg har fått svar fra benken heller i de siste kampene, men mot Gjøvik og Vardal tror og håper jeg vi skal være skikkelig offensive. Nå må vi få vekk negative tanker og snu motgangen.
- Jeg tror Storhamar vil komme styrket ut av den perioden. Og vi er så visst ikke de første som har fått smake det vi nå har vært igjennom.

Vil begeistre
- Jeg tror og håper vi skal løfte oss i kveldens kamp. Det er det vi har fokus på. Storhamar har som mål å spille håndball som begeistrer, og vi skal vise oss fra ei bedre side i kveld. Det handler om hvordan vi opptrer selv, sier Storhamar-treneren som har et sterkt ønske om at spillerne hans skal kunne gå av banen med bronsemedaljene hengende rundt halsen etter møtet med Gjøvik og Vardal.
Storhamar tar bronse med uavgjort hvis Tertnes slår Njård.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.