JESSHEIM: Gina var lei av å være cover for Camilla Herrem i Byåsen, og kom til Storhamar for å utvikle seg som håndballspiller.
- Jeg kom for å blomstre, sier hun med et stort smil.
Og det har hun allerede begynt å gjøre, og HA-sporten ser ikke bort fra at Storhamars nye venstrekant kan bli en skikkelig publikumsspiller med sine herlige avslutninger fra kanten.

Veldig treffsikker
I går scoret hun åtte mål på ti forsøk. På den niende fikk hun straffekast, og på den tiende skulle hun hatt frikast.
- Hun er virkelig en forsterkning, mener Anja Edin.
Hun er kjempegøy å leke med, og jeg tror det kan bli mye show på kampene våre, sier hun.

- Trives veldig godt
Gina gir klart uttrykk for at hun trives veldig godt i Storhamar allerede. Med lagvenninnene og med to gode trenere i Arne Senstad og Bent Svele.
Hun legger ikke skjul på at målet hennes er å spille seg inn på landslaget.
- Men jeg trengte mer spilletid enn jeg fikk i Byåsen, og jeg begynte å bli for gammel til å sitte å se på kampene, sier 22-åringen, som stortrives når trickskuddene sitter.
Og det gjør de rett som det er ...

Norsk mester
I løpet av sine karriere i Byåsen har Gina vært i NM-finaler fire ganger, og i 2007 ble hun både junior- og seniormester.
Nå vil hun til Spektrum igjen, men ser klart for seg at Storhamar må opp på et høyere nivå enn i går.
- Vi må jobbe med oss selv og komme opp noen hakk, sier trønderjenta, som også har spilt for Sverresborg og Orkanger.

Med blanke ark
Storhamar starter med minus fire poeng i seriespillet, men i cupen stiller de med blanke ark. Trener Arne Senstad og jentene er blitt enige i at de skal ha Spektrum som mål i cupen, men Senstad understreker at den målsettingen er tatt med tanke på at han sikrer seg både Nina Arnfinnsdottir og en ny målvakt.
Og så gjelder å unngå Larvik før Spektrum.
At det ikke stemte defensivt i 1. omgang i går kveld, er det ingen som helst tvil om. Da spilte jentene utrolig dårlig, og det var ikke lett å se at kampen var et oppgjør mellom et lag fra eliteserien og et fra 3. divisjon.

Passive i forsvar
Det var kollektivt sløvt i både forsvar og angrep, men verst var det i forsvar der sideforflytningen var veldig dårlig. Ull./Kisa fra 3. divisjon skal ikke få lov til å score 13 mål på en omgang, men det meste gikk inn.
Etter pause ble det en helt annen sprut over laget. 6-0-forsvaret satt langt bedre enn det offensive 3-2-1 før pause. Jentene begynte å jobbe sidelengs, og da keeper Linn Westby Pedersen fikk bedre arbeidsforhold, gikk også hennes redningsprosent kraftig opp.

Keepersituasjonen
I går hadde Storhamar bare en keeper til disposisjon. Stine Lidén er fortsatt ute med strekkskaden, og Sara Haugli har fått spilleforbud etter å ha pådratt seg betennelse i skuldra.
I går formiddag fikk Storhamar også nei fra målvakten som Arne Senstad hadde håpet å signere.
- Men vi har fortsatt noen alternativer som vi jobber videre med, sier Storhamar-treneren.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00