HAMAR: - Forhåpentlig har vi et tilbud klart til Nina Arfinnsdottir neste uke. Vi er i dialog med en ekstern investor, ettersom vi ikke har lov til å pådra oss flere kostnader. Vi hadde et møte med henne tirsdag.
Ettersom Arfinnsdottir skal fullføre studier i Trondheim fram til jul, blir det en pendlerløsning i starten.
- Det er snakk om at hun kommer hit fredag, trener med oss lørdag og spiller kamp søndag. Spesielt nå som Daria (Boltromiuk) ble skadet er det veldig viktig for oss å få på plass henne, sier Atle Bronkebakken.
HA-sporten skrev i forrige uke at klubben var i dialog med en toppkeeper, men det ser ut til å gå i vasken.
- Vi har flere følere ute, og håper og tror at vi har noe konkret innen en ukes tid. Vi har flere agenter på saken, og det er noe vi har god erfaring med. Bronkebakken er svært tilfreds med å ha fått signaturen til Betina Riegelhuth på plass. - Nå har vi et veldig bra fundament. Vi har trenere på treårskontrakter og flere spillere på toårskontrakt. Vi har noen nye unge og spennende og en god stamme. Jeg er hundre prosent sikker på at vi blir bedre i år enn vi var i fjor, konkluderer Bronkebakken.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.