HAMAR: Storhamar har satset ekstra på å styrke det sportslige rundt sine 16- og 18-årslag denne sesongen. Derfor er blant annet Reidar Møistad ansatt som spillerutvikler, slik at klubben lettere skal kunne forsyne sin elitelag med egenutviklede spillere

Daglig leder understreker imidlertid at disse lagene betaler mye sjøl.
- På disse lagene har dessverre spillerne selv måtte betale høye egenandeler, opp mot 1.000 kroner til og med, for å spille sluttspill i år. 16-årslaget betalte for sin egen seiersturnering. Hadde klubben hatt nok midler, hadde vi selvfølgelig betalt egenandelene, men det er noe som må komme etter hvert, forklarer Edvartsen.
Begge lagene har hatt en sterk sportslig sesong, og Edvartsen vet en av årsakene:
- De har hatt fantastiske lagledere i Turid Kristiansen og Heidi Thoresen. Uten den jobben de har gjort for å få lagene til å gå rundt, ville de gode resultatene vært umulige, skryter Edvartsen.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.