HAMAR: - Det hadde vært jævlig moro å kunne stå her i Prestrud-hallen lørdag og spille for en medalje. Det hadde vært en perfekt avslutning på en stor sesong, sier trener Arne Senstad.

På gårsdagens trening mante han spillerne sine til å være tøffe i forsvarsarbeidet, og ikke minst å stå på armene og ikke bare dekke kroppen til skuddvillige Bækkelaget-spillere.
- Dere må spille på det nivået vi vet dere kan. Ha trua på det. Være nøye. Det går ikke av seg selv, dere må jobbe for det, sa Senstad til spillerne sine.
- Vi får ikke noe gratis. Men spiller vi med det vanlige trøkket vårt, skal vi ta dem. Da har vi en god sjanse på medalje.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.