- Det er nesten litt uvirkelig å ha med Kamilla på laget igjen, men det blir kjempebra! Det betyr at det er flere å spille på i laget også, sier Betina Riegelhuth etter gårsdagens trening.

- Fantastisk

- Det er fantastisk å ha Kamilla tilbake, fastslår trener Alfred Örn Finnsson, som ikke vil røpe om kapteinen er på banen fra start av eller om hun begynner på innbytterbenken.

Hovedpersonen selv viste gode takter på gårsdagens trening, men mangler naturlig nok matchtrening etter å ha vært ute siden februar.

Den siste kampen Sundmoen spilte for Storhamar, var borte mot Tertnes 12. februar.

- Det skal bli skikkelig gøy å spille igjen, men det jeg gleder meg aller mest til er å komme tilbake i toppform. Det blir ikke før neste sesong, mener Storhamars nummer to.

Stortap i oktober i fjor

Hun var med på det stygge 42-22-tapet for Byåsen i midten av oktober i fjor, men bortsett fra den kampen mener hun at Storhamar har vært på høyde med trønderlaget.

- Vi har spilt jevnt med Byåsen i flere kamper, og i morgen er det viktig å skaffe oss et godt grunnlag foran returmøtet i Trondheim, fastslår Sundmoen.

- Vi må være veldig kloke og spille disiplinert, har Alfred Örn Finnsson innprentet jentene sine foran den første kampen i Prestrudhallen.

- Skal vi slå Byåsen søndag, må vi opp på vårt beste nivå, sier Finnsson og husker med gru stortapet i Trondheim. Storhamar tapte også seriekampen i Prestrudhallen, men da var sifrene langt mer akseptable (25-21).

Da spilte vi en god 1. omgang, og vi avsluttet sterkt, men det de første 20 minuttene av 2. omgangen gikk det ikke like bra, sier Finnsson.

Lederen håper på full hall

Storhamars daglige, leder Erik Stensrud, håper på stinn brakke søndag. Det vil gi kjærkomne penger i klubbkassa, og Stensrud tror det er mulig å sitte igjen med 30.000-40.000 kroner med fulle hus.

Skulle jentene greie å avansere til finalen, er det duket for mer penger i kassa.

Nå har ikke Storhamar noen bonusavtaler med sponsorene som går på sluttspillplassering, men skulle Hamar-jentene spille seg fram helt til finalen, vil Storhamar vurdere å legge hjemmekampen til Terningen Arena der det er langt større publikumskapasitet enn i Prestrudhallen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.