ELVERUM: Storhamars damelag tapte med ti mål, uten at trener Arne Senstad brydde seg veldig mye om det.
- Fikk det jeg ville
Han var ute etter fysisk og rask håndball. Han fikk begge deler.

- Dette var en glimrende gjennomkjøring. Nå har vi løpt og løpt, så jentene trengte og likte denne treningskampen. Jeg så godt at vi manglet en del håndball, i både kropp og hode. Elverum var raske i kontringsspillet, så der fikk vi oss en leksjon, sa Senstad.
Da jentene spilte i etablert angrep, fikk vi se at jentene ikke lå etter guttene.
- Vi fikk øvd på mye framover på banen. Da vi satte fart, syntes jeg vi var gode. I tillegg følte jeg at jentene virket lurere taktisk. Men vi slurvet litt for mye med pasningene. Det straffet seg mot raske og til tider gode Elverum-gutter.
Spesielt Izabela Duda lå ikke etter gutta, rent fysisk. Hun tråkket til i alle duellene, noe Elverums 18-åringer kjenner på kroppen i dag.

Jul med trening
Selv om jentene får fri noen dager i jula, blir det litt håndball.

- Vi kan ikke stoppe helt opp. Selv om jentene skal kose seg i jula, må vi også tenke litt håndball. En fin mix med late dager, og skjerpede jenter når de først trener, er det jeg håper på til jul, avslutter trener Senstad.

håndballfakta
Terning 4
Elverum G-18 - Storhamar damer 38-28 (16-13)
ELVERUMSHALLEN: Treningskamp onsdag.
20 tilskuere.
STORHAMARs LAG: Lene Jøranli, Stine Liden (keepere) - Kamilla Sundmoen, Guro Jakobsen, Tove Elisabeth Riise, Inger Senstad, Anette Olsen, Marthe Johansen, Izabela Duda, Marita Brennodden, Maja Jakobsen, Anja Edin, Lise Løke, Trine Haugstad, Betina Riegehut.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00