- Vi skal ikke ha noen problemer med å fylle tida på ettermiddag og kveld verken i den nye hallen eller Prestrudhallen, sier daglig leder i Storhamar Håndball, Erik Stensrud.

- Behovet er alltid større enn det er kapasitet til, hvis alle lag skulle få den treningstida de ønsker seg. Men nå gleder vi oss over ny hall og finner ut av resten når det tiden kommer. Det kan jo hende at andre idrettslag vil trene i den nye håndballhallen også, sier Erik Stensrud som gleder seg til framdriftsplanen for byggingen foreligger, kanskje i løpet av forsommeren.

Dette året har Storhamar håndball hatt tilhold i Prestrudhallen, Farveringenhallen, Ajerhallen og litt i Hedmarkhallen. Det er selvsagt utfordrende å drive virksomheter på fire forskjellige steder i og omkring byen.

- Med ny hall kan vi begynne å tenke langsiktig i stedet for å leve fra hånd til munn, fortsetter Stensrud.

Nå kan vi begynne på tenke langsiktig og utvikle Storhamar Håndball både som klubb, og herunder organisasjon, sport og økonomi.

Når det gjelder det siste, var Erik Stensrud glad for at Thomas Langeland Jørgensens (Ap) forslag om å stryke passusen om leieinntekter i rådmannens forslag til vedtak, fikk tilslutning.

De nye retningslinjene for leie av treningstid kom i fjor.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.