HAMAR: Senstad tar fram seriekampen mot Nordstrand og Våg som skrekkeksempler på hva som kan skje når de blå og gule ikke er på høyden. I begge kampene ble det klare tap. I motsatt ende husker vi uavgjort borte mot Byåsen.

- Når vi får forsvarsspillet vårt til å sitte, er vi gode og kan slå hvem som helst, men problemet er at vi er for lite stabile. Det er kamper hvor vi ikke får satt forsvaret i det hele tatt. Da kan det gå riktig galt, sier Johansen og tenker spesielt på kampene mot Nordstrand og Våg.
Nettopp derfor er Arne Senstad meget varsom å spå noe om kampen mot Levanger på forhånd.
- Setter vi forsvaret bør vi slå Levanger. Det handler om vilje innsats og tæl, men så har vi altså eksempler på at vi ikke er tøffe nok, verken mot motstanderen eller oss selv. Vi er ikke der ennå, men vi øver stadig på forsvarsspill.
- Har du noen formening om hva dette skyldes?
- Vi har et lag bestående av veldig offensive spillere. Kanskje mangler vi de defensive genene i stallen vår? Jeg vet ikke. Faktum er at vi trener mye på den defensive delen av spillet, men jeg er ennå ikke trygg på den defensive jobben - ennå.
Storhamar sliter med småskader på flere spillere foran kampen mot Levanger. Hvilke spillere som reiser nordover, ble klart etter trening i går kveld.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.