HAMAR: Storhamar-treneren er klar på årsaken som gjør at resultatene borte og hjemme kan skille mye.

- Det er alltid noe eget ved å spille hjemme. Men når vi drar til Leipzig for å spille returkamp søndag, får vi samtidig en demonstrasjon på hvor sterke vi er psykisk, sier Senstad, og nevner momenter som reiser og annen døgnrytme som noen eksempler på det som i sum, gjør at et bortelag kommer litt annerledes ut.
- Vi kjenner jo Prestrudhallen. Den er vår. Vi vet alltid hva som møter oss der, men jeg er enig i at det er en smule underlig, dette med hjemme-/borteproblematikken. Alle ytre ting er de samme. Vi spiller med samme type ball på like stor flate og også målene er like store.
- Hvordan ser du på returkampen mot Leipzig?
- Vi kommer til å få det tøft på flere måter. For det første har Leipzig, tross flere E-cup-møter, bare tapt fem hjemmekamper på ti år. I hallen deres er det 2.500 elleville tilskuere. Der tror jeg neppe min stemme holder til å formidle beskjeder. Derfor må vi finne andre måter å kommunisere på.
- Men når det er sagt, skal det legges til at vi ikke anser slaget for tapt. Jeg har sett det første møtet på video allerede og funnet mange forbedringspunkter. Vi skal også være klar over at vi som lag, har forbedret oss mye på bortebane sammenlignet med hva Storhamar gjorde for to-tre år siden. Da var laget, kanskje mer enn noen andre, mest kjent med å vinne hjemme og tape borte. På dette området har vi utviklet oss mye. Kanskje tar vi ytterligere ett steg søndag, sier Storhamar-trener Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.