HAMAR: Både Byåsen og Storhamar er på jakt etter en rutinert målvakt, og spørsmålet er om Lene Rantala blir i Larvik og tar opp konkurransen med Cecilie Leganger eller om hun søker nye utfordringer.
- Vi følger med på hva som skjer, sier Storhamar-trener Arne Senstad, som gjerne kan tenke seg den snart 42 år gamle keeperen hvis hun skulle ønske å flytte på seg.
- Rantala fyller 42 år i august, men hun er ennå en god målvakt. Vi er i kulissene og følger med på hvilke signaler som kommer. Hun har jo fortsatt kontrakt med Larvik, og Rantala vet nok selv hva hun vil, sier Senstad.
Merittert målvakt
Larvik vil gjerne ha med den meritterte Rantala videre. På CV'n har den danske målvakten blant annet to OL-gull, tre EM-gull og ett VM-gull for Danmark. I tillegg har hun ti seriemesterskap, seks sluttspillgull og åtte NM gull med Larvik etter å ha voktet buret i 13 sesonger.
Vil ha med Rantala videre
Hun har fortsatt to år igjen av kontraktsperioden med Larvik, og trener Karl Erik Bøhn er veldig klar på at han ønsker å ha et sterkt målvaktsteam med Leganger og Rantala i stallen når det svært så forsterkete laget går inn i 2010/11-sesongen. Larvik har store ambisjoner i Champions League.
- Nå har vi to gode målvakter , og det ønsker vi også å ha. Fra mitt ståsted er det ikke aktuelt å gi slipp på Lene, sier Bøhn til HA-sporten.
Byåsen avventer
Byåsen har allerede varslet sin interesse.
- Hun er under kontrakt, og det har vi forholdt oss til. Vi avventer situasjonen og ser hva som skjer, sier Byåsens daglige leder Torbjørn Balstad til NTB.
Det lyktes ikke HA-sporten å komme i kontakt med Lene Rantala i går.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.