Storhamar slapp Larvik og Byåsen, men trakk seedede Stabæk borte i håndballcupens 4. runde.
- Stabæk blir en skikkelig utfordring, men vi kunne ha fått både bedre og verre motstandere, sier Kamilla Sundmoen foran bortekampen som spilles onsdag 9. oktober.
Larvik, Byåsen, Stabæk, Flint og Tertnes var seedet i cupens 4. runde, og kunne derfor ikke møtes innbyrdes denne gangen.
- Det blir tøft med bortekamp, men det er mange tøffe kamper framover, og det er jo det som har moro.
- Jeg tror det er greit å møte Stabæk, og det blir uansett mange tøffe cupoppgjør å spille for å komme til Spektrum, så det er like greit å begynne med en gang, sier Storhamar-kapteinen med et smil.
I forrige sesongs seriespill vant Storhamar 27-24 i Nadderudhallen, men tapte 26-21 hjemme. I sluttspillet ble det ettmålstap for Stabæk borte, men Storhamar slo dem 26-18 i finalen i Vestfjorden Cup for en måned siden.
Cuprunden ble slik: Vinner Førde/Tertnes-Vålerenga, Byåsen-Glassverket, Stabæk-Storhamar, Flint-Bækkelaget, Fredrikstad-Larvik, Skrim Kongsberg-Oppsal, Levanger-Nordstrand, Vipers Kristiansand-Sola.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.