HAMAR: - Vi møter det sterkeste laget av de som var igjen, så det var ingen drømmetrekning for oss denne gangen heller. Jeg regner Storhamar for å ha større kapasitet enn Vipers, selv om Vipers slo dem i Kristiansand tidligere i år, sier Karl Erik Bøhn til Norsk Topphåndball etter trekningen.
Larvik har møtt Storhamar i cupen én gang tidligere, i 3. runde i 2001/02. Den gang ble det en klar seier med 39-19 på bortebane, men denne gang møtes altså lagene i Larvik.
På sju obligatoriske kamper mot Storhamar har Larvik HK vunnet samtlige oppgjør
I den andre semifinalen spiller Vipers mot vinneren av Gjøvik og Njård, mens det andre oppgjøret i mennenes semifinale er Runar - Follo.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.