HAMAR: For Storhamar blir det som å komme fra asken til ilden. 2. rundekampene mot HBC Bascharage ble ikke den helt store utfordringen.

- Når vi første skal ut i E-cuphåndball, er det greit å få smake litt på nivået også, sier Storhamar-treneren. Han er ikke bare opptatt av at Storhamar skal ta seg videre. Han etterstreber også kvalitet i laget. Det kan bare bli bedre med kvalifisert motstand, som Leipzig kan gi.
- Slik sett vil jeg si at vi har fått en fin motstander. Jeg regner også med at Leipzig vil trekke flere folk til Prestrudhallen enn Bascharage gjorde. Det var skuffende få tilskuere (271 og 295) lørdag og søndag, men det er tydelig at det med E-cup ikke fenger dersom vi ikke har et godt lag å spille mot. Leipzig er et lag av en helt annen kvalitet enn laget fra Luxembourg.
Oppskriften for avansement i cupen, blir ifølge Senstad å vinne klart i den første kampen hjemme. Han regner med at oppgaven blir atskillig tøffere i Leipzig den andre helga i november, uka etter hjemmekampen.
- De er kjent for å ha en fantastisk interesse rundt laget sitt. Det skal vi nok få merke allerede under første kampen i Hamar, sier Arne Senstad.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.