NØTTERØY: Arne Senstad var godt fornøyd med Storhamars innhenting av Flints seksmålsledelse, men absolutt ikke tilfreds med måten Flint fikk denne ledelsen på.
- Nei, laget er ennå ikke friskmeldt, for vi kom aldri opp på det nivået vi faktisk kan. Vi hadde to gode treninger foran denne kampen, men etter det første angrepet virket det som jentene hadde glemt hva vi holdt på med, og vi bommet på 14 avslutninger i 1. omgang, sier Senstad.
Han synes naturlig nok at det var forløsende å dra i land to poeng, men gjør det klart at de har en jobb å gjøre på trening i pausen fram mot neste seriekamp, som er hjemme mot Levanger 9, november.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.