HAMAR: Juniorlandslaget vant 42-32 mot Storhamar på 75 minutter mandag kveld. I perioder var det vanskelig å se om det var de gule eller røde som var juniorer…

Gårsdagens kamp var den andre for Anja Edin og Lise Løke.
- Jeg synes det var framgang fra den første kampen borte mot Njård, men det er litt vanskelig når vi har helt forskjellige løpsmønster i kroppen. Vi trenger litt trening for å bli bedre kjent, fastslår Edin, som scoret fire mål.
Hun er imidlertid ikke i tvil om at dette kommer til å bli bra.
- Det er en drøm å spille her, det er utrolig positive jenter og et godt lag. Når samspillet fungerer blir det skikkelig bra, lover Edin.
Storhamar-damene ledet 10-6 mot juniorlandslaget i første omgang, men så var det nesten slutt for eliteserielaget som leverte mange tekniske feil og missede avslutninger.
Juniorjentene hadde glød og entusiasme og to gode keepere, mens Storhamar-spillerne fortsatt forsøker å bli kjent med hverandre.
Trener Arne Senstad var mest opptatt av å se hvem som virkelig tok tak i gårsdagens kamp, når det nykomponerte laget ikke hadde samspillet å støtte seg på.
Bare Betina Riegelhuth fikk helt godkjent.
- Hun viser fram den gutsen som skal til da, og trøkker til angrepet.
Han er ikke bekymret for at ting ikke skal være på plass til seriestart, men mener laget fikk en ny påminnelse om at håndball er et lagspill.
- Det fikk vi også mot Njård borte. Men vi har god tid til å rette på det til seriestart, hvis vi ikke tror at vi er for gode

håndballfaktaterning 2Storhamar - Norge J18 32-42 (12-10, 26-32)
HAMAR: Trelags Treningsturnering, mandag.
Prestrudhallen.
Ca. 500 tilskuere.
Storhamars lag: Heidi Tjugum, Linn Pedersen - Inger Senstad 1, Kamilla Sundmoen 4, Lise Løke 1, Anja Edin 4, Izabela Duda 7 (1), Daria Boltromiuk 2, Betina Riegelhuth 8, Marthe S. Johansen 2, Marita Brennodden 1, Tove Elisabeth Rise 1, Anette L. Olsen 1.
Toppscorer landslaget: Nora Mørk 7.
Utvisninger: Storhamar 6x2 min., 2x2 min.
Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen, Storhamar.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.