HAMAR: - På en dag som denne føler en seg helt ubrukelig, sukker Storhamar-trener Arne Senstad.
- Det gikk litt som jeg fryktet etter at vi var veldig høyt oppe søndag, men jeg visste at Levanger hadde mye å fare med. Det var tendenser fra start, men så får de kjøre sitt spill. Vi blir jagende etter og er veldig forutsigbare.
Senstad syntes det var noe tregt over laget sitt mot Levanger, og mener at det enten skyltes at spillerne ikke var ordentlig restituerte eller så var ikke den mentale biten på plass.
- Det var jo så bra søndag, og vi gikk for å gjenskape det, men så blir for tregt, sier Senstad.
Han var heller ikke hundre prosent fornøyd med alle dommeravgjørelsene i går kveld, og tok en lengre prat med dommerduoen Ida Cecilie Gullaksen og Kjersti Arntsen etter kampen.
- Jeg synes mange dommeravgjørelser gikk mot oss, og det er mye dekking innenfor seksmeteren som de ikke blåste for. Dommerne tar oss på holding, mens de får holde på, mener Senstad, som ikke skylder på dommerne fordi Storhamar tapte.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.