HAMAR: Mios Biganos er et fransk topplag som nådde kvartfinalen i fjor.

- De er gode, men ikke ekstremt gode, sier Arne Senstad som har sjekket litt rundt lag. Dette ga som resultat at klubben har hentet spillere fra blant annet Tunis, Slovakia og Serbia, noe som viser at klubben har ambisjoner.
- Vi bør ha muligheten mot denne motstanderen, men ifølge rapportene er dette et lag som kan gi oss trøkk, både på banen og fra tribunene, slik at vi virkelig får kjent på hva det er å være med i dette selskapet.
Sportslig har Senstad notert seg at Mios Biganos har spilt jevnt med Metz som har slått Hypobank. Hypobank har i en årrekke vært av Europas ypperste håndballag på kvinnesiden.
- Konklusjonen må bli at Mios Biganos er en klubb vi kan lære av. Om det er overkommelig motstand, får tiden vise.
Kampene skal spilles 6./7. februar og 13./14. februar neste år.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.