HAMAR: - Jeg spilte mot Buducnost i min andre sesong i Gjerpen som 19-åring, forteller Lise.
- Da vi kom på banen viste ble vi møtt av 5.000-6.000 tilskuere som pep oss ut og viste finger’n. Da vi svarte vi med å klappe til dem, ble de litt roligere. Men det var en helt sinnssyk stemning i hallen. Jeg synes det var utrolig moro å spille der, og jeg håper det blir like bra stemning når vi kommer, sier Storhamar-spilleren.

Fra Heidi til Lise

Storesøster Heidi Løke vet også hva som venter. Hun var med Gjerpen til Montenegro i 2004/05-sesongen, og denne sesongen har hun vært med å sende Buducnost ut av Champions League.
- De møter et veldig godt lag, men det er jo Storhamar også, sier Heidi Løke.
- Det blir tøft, tror jeg. Men alt er mulig hvis alle jentene har dagen, mener Heidi Løke.

- Det er mulig

Larvik-trener Karl Erik Bøhn vet godt hva han snakker om når det gjelder Buducnost etter at Larvik vant henholdsvis 29-22 og 27-23 hjemme og borte.
Han mener det er mulig for Storhamar å slå Buducnost T-Mobile. Men grunnlaget må legges i den første hjemmekampen, for Buducnost er ekstremt tøffe på hjemmebane.

Må ha med noen plussmål

- Storhamar bør nok ha med seg fire, fem plussmål fra hjemmekampen. Greier de det, er alt mulig. For jeg vil ikke si at Buducnost er et lag med all verdens moral. Storhamar er gode i Prestrudhallen, og jeg tror de er i stand til å overraske hjemme, sier Bøhn.
- Det er også verd å merke seg at Buducnost er et lag som er vant til å spille turneringer. Det er ekstremt tøft å spille på hjemmebanen deres med 5.000 tilskuere på tribunen.
Da HA-sporten snakket med Larvik-treneren i går formiddag, hadde han ennå ikke hørt fra sin gode venn, Arne Senstad. Men han regner med at de snakker sammen.
- Jeg har gjort klar alle DVD’ene med Buducnost, og det skal ikke stå på informasjonen, lover Karl Erik Bøhn.

Sterk historie

Storhamars kvartfinalemotstander er an klubb med veldig solid håndballhistorie. ZRK Buducnost T-Mobile fra Podgorica i Montenegro blitt seriemester 21 ganger, nasjonal cupvinner 14 ganger og har vunnet en av europacupene tre ganger: Cupvinnercupen i 1985, IHF-cupen i 1987 og cupvinnercupen i 2006.
Seks ganger har laget vært i semifinalen i Champions League, og laget fra Montenegro slo ut DVC S-Korvex fra Ungarn med 47-46 i 4. runde: tapte med sju mål borte og vant med åtte hjemme.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00