HAMAR: Tertnes hadde ingen sjanse til å følge med da Storhamar bestemte tempoet i Prestrudhallen.
Hjemmelaget ledet 8–3 før det hadde gått ti minutter, anført av en opplagt Kamilla Sundmoen.
Da hun satte inn 18–9 til pause i første omgangs siste sekund, hadde hun scoret seks mål, og vært nest sist på seks mål.
– Da jeg så hvor mange tilskuere som kom hit i dag, og etter at HamKam hadde rykket ned, var jeg ekstra tent på å vinne denne kampen, innrømmer Sundmoen.
I andre omgang hadde Storhamar full kontroll, men litt for dårlige avslutninger gjorde at Tertnes hold avstanden på åtte-ti mål.
Lise Løke ble toppscorer med åtte spillemål, mens Kamilla Sundmoen scoret sju og Izabela Duda 5 i hjemmecomebacket.
Hvordan det gikk, og mer om kampen kan du lese i HA mandag.
 
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.