TRONDHEIM (adressa.no): – Det er en litt merkelig følelse, jeg får nesten litt vondt i hjertet av å tenke på det, sier Byåsens mest populære spiller.

I dag gikk det opp for Herrem at morgendagens semifinale kan bli hennes siste kamp for klubben hun har spilt for siden januar 2006. Fra høsten av spiller hun for rumenske Baia Mare.

– Jeg klarer ikke å tenke på det, så jeg må bare fjerne den tanken. Jeg gruer meg til den siste kampen, det blir helt forferdelig uansett motstander, men det blir ikke i morgen, sier 27-åringen.

Liker utfordrerposisjonen

Den første av de to semifinalene mot Storhamar endte med 28-27-tap på bortebane, i morgen er det klart for hjemmekampen der Byåsen er nødt til å vinne for ikke å være utslått av sluttspillet.

– Jeg har ingen planer om å tape mot Storhamar. Dette bør ikke være min siste kamp, sier venstrekanten.

– Nå er vi i utfordrerposisjon og må vinne. Det passer oss godt. Dessuten så er ett mål ingenting i håndball, sier Herrem.

2007 var sist gang Byåsen vant sluttspillet da de slo Larvik i finalen, og hun gjerne kunne tenkt seg å avslutte karrieren i Byåsen med en reprise av den opplevelsen.

– Jeg vil gjerne ha Larvik i min siste kamp. Og hvis vi hadde kunnet vunnet mot dem så ville det selvfølgelig vært helt fantastisk, sier Herrem.

PS: Kampen spilles onsdag 30.april  i Trondheim Spektrum, A-hallen, kl. 19:00.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.