OSLO: Larvik-trener Karl Erik Bøhn mener Storhamar bør ta bronse denne sesongen.

Så mange forsterkninger har laget fått i sommer, etter bronse også i fjor.
- Det er imidlertid ikke bare lett. Det å få flere spillere som kjemper om plassen, gjør at det blir vanskeligere å gjøre alle fornøyd. Jeg pleier å si det at når jeg har 18 spillere, er det bare tre som er helt fornøyd med meg, smiler Bøhn.

Må prioritere de beste
Han har mistet fem spillere denne sesongen, et par til andre klubber og noen som har lagt opp.

Han vet årsaken er at mange ikke er fornøyd med den spilletida de har fått.
- Det som er vanskelig er at det ikke er så mange kamper i løpet av sesongen. Du er nødt til å prioritere de beste når det virkelig gjelder, og snakke mest med de beste, mens de nest beste må ta stegene gradvis. Det går bra i en, to og tre sesonger, men når det begynner å bli fire og fem sesonger, er det ikke vanskelig å se at spillere velger bytte klubb.

God kommunikasjon
Bøhn understreker imidlertid at en treners krav om resultater er tøft i forhold til å gjøre alle spillere til lags.

Han mener det viktigste for en trener er å være ærlig, og å ha god kommunikasjon.
- Uansett hva en trener velger blir det feil for noen. Satser jeg for mye på de unge er det feil, og satser jeg for mye på de etablerte blir det feil. Den treneren som klarer å finne den balansen har gjort mye riktig, fastslår Karl Erik Bøhn.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.