JØRSTADMOEN: Status for Storhamar er fire poeng etter fire seire og tre tap. Fire minuspoeng har ikke gjort starten lettere.
- Nå begynner flere brikker å falle på plass. Da blir det nok en bedre harmoni i gruppa og større stabilitet, forteller Møistad.
Utfordring med minuspoeng
- Hittil har det vært for variabelt. Det er også en mental utfordring å starte med fire minuspoeng.
Han var på plass i Prestrudhallen da Nordstrand fikk gjennomgå.
- Da var det skikkelig bra. Jeg var ikke der sist, men jeg prater mye med Arne, og skjønte det ikke hadde vært like bra, sier Møistad, som trener Lillehammer Faabergs 3. divisjonslag, og er lærer på NTG.
- Drømmejobben, kommenterer Møistad.
- Drømmejobben
- Nå får jeg jo jobbe med håndball døgnet rundt, smiler Møistad.
Hans LK 92-landslaget startet sin samling torsdag med to tøffe økter. Fredag morgen var det en ny økt på planen, før treningskampen mot Storhamar.
- Det skal være litt tungt. Vi er også veldig mange, så jentene spilte ti minutter om gangen i dag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.