• SKEPTISK: Linn Jørum Sulland er litt i mot at spillere og trenere innen toppidretten innleder et forhold til hverandre, men mener det er greit dersom det er akseptert av resten av klubben.
  • STØTTE: Gro Hammerseng-Edin er sikker på at forholdet mellom Løke og Senstad ikke byr på unødvendige problemer for klubben og medspillere.

I episode to av HATV-serien «Veien tilbake» får vi et innblikk i hvordan Storhamar-spiller Lise Løke og trener Arne Senstad løser utfordringene rundt det å være kjærester, og som spiller og trener.

Vipers- og landslagsspiller Linn Jørum Sulland mener det kan by på utfordringer, både for lagkamerater, og for kjæresteparet.

– Først og fremst er det vanskelig å vite hvordan man skal disponere spilling, hvordan man skal behandle kjæresten sin kontra resten av laget. Det er vanskelig å være spiller, også, som er sammen med treneren, tror Sulland.

Hører ikke hjemme

I løpet av tiden sin i Larvik, opplevde hun i en kort periode at Heidi Løke var sammen med trener Karl Erik Bøhn. Hun mener de taklet det bra.

– Heidi var det klare førstevalget som strekspiller, så det skapte ikke så store problemer. Det er vel også sånn jeg vil tro det er for Lise på Hamar, tror Sulland, som i utgangspunktet mener et kjærlighetsforhold mellom trener og spiller ikke bør finne sted.

– Det gjør det jo vanskelig. Jeg synes ikke det hører hjemme i toppidrett, sånn sett. Men hvis det er den beste løsningen for laget og klubben, og man er enig om det, så er det «fair», sier hun.

God match

Gro Hammerseng-Edin kjenner både Løke og Senstad godt, og hun er overbevist om at forholdet dem imellom, ikke byr på noen problemer for lagkamerater, klubb eller for partene selv.

– Jeg tror Lise er en veldig bra kombinasjon til Arne. Jeg synes de takler det veldig bra. Jeg tror Lise har et poeng i at når hun kommer inn på trening, så er hun på trening. Og hun får absolutt ikke noen annen behandling. Jeg har vært på en del Storhamar-treninger og vært på mange kamper, og han er vel heller hard med Lise, enn det motsatte, smiler hun.

Hammerseng-Edin mener det er helt i orden at en spiller og trener er i et forhold, dersom det er greit for resten av klubben.

– Jeg tenker at det det handler om, så er det en bestyrelse, en ledelse eller en klubb som bestemmer om det er ok eller ikke ok. Så tror jeg spillerne er veldig flinke til å forholde seg til at «sånn er det», sier hun.

Senstad selv mener en av de største utfordringene, er at han kan være ekstra hard mot Løke.

– Det er veldig sånn at jeg ikke skal forfordele noe til Lise, og det har de andre spillerne kommentert, og, at det er vanskeligere for henne å få straffekast, sier han.

Les også
SPORT Se andre episode her!
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.