– Det var spennende å se det bli klippet sammen, men det er akkurat slik det er, forteller Sundmoen.

Arne Senstad er kjent for en tøff lederstil, noe som kommer tydelig fram i HAs serie. Sundmoen forteller at det kan bli varmt rundt øra innimellom.

– Han er en tøff trener, men jeg har aldri hatt noen problemer med lederstilen. Han er klar og tydelig, og det er ikke rom for misforståelser, sier hun.

– Men vi er forskjellige. noen synes kanskje det blir i tøffeste laget, og noen blir dårligere av å få kjeft. Så er det opp til trenerne å finne ut hvem som tåler det og hvem man må prate annerledes til for at de skal prestere, presiserer Sundmoen.

Hun understreker at de stort sett har det hyggelig. – Det er mye humor med Arne og Bent. De to er klin like.

I fjerde episode, som ble sluppet i går, kommer vi tettere på Sundmoen og du kan høre Kamilla fortelle om livet som småbarnsmor og kjærligheten til Storhamar.

VI blir også med til Olympiatoppen og får høre hva lege Lars Engebretsen mener om Sundmoens kranglete kne.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.