HAMAR: Igjen opplevde Arne Senstad at hans elever svingte fra det fortreffelig til det svake.

- Vi var jo så bra! Men så slipper vi oss ned og gjør store feil både i angrep og forsvar. Tar dumme sjanser i angrep.
- Men for all del, her kunne det både blitt flere plussmål - og minusmål foran returoppgjøret, sier Storhamar-treneren.

Mange fra strek
Faktum er at Storhamar var i føringen med sju mål tidlig i 2. omgang, men gjestene kom tilbake og ledet 26-25 før Storhamar-jentene anført av Lise Løke (se egen sak) satte inn en super sluttspurt.

I 1. omgang slapp Mios Biganos vel enkelt til på strek og scoret åtte mål fra posisjonen.
- Når vi spiller 3-2-1 må vi tåle noen fra strek, men ikke så mange. Når spillerne flytter på beina, er vi veldig gode. Men når intensiteten blir borte, blir det også enkelt for motstanderen, sier Senstad.

Store svingninger
Han opplevde et Storhamar-lag som svingte veldig lørdag kveld.

- Og det er det som irriterer. Vi kan jo være utrolig gode, men så slipper vi oss ned noen hakk i forsvar og tar dumme sjanser i angrep.
- Hvordan ser du på sjansene for kvartfinalespill etter dette?
- Jeg hadde et håp om flere plussmål, men de må slå oss med fem. Mios Biganos kunne spille håndball de også, og vi er nødt til å prestere to gode omganger i Frankrike, sier Senstad.
Han var spesielt godt fornøyd med Lise Løke og Anja Edin i lørdagens kamp.
- Lise var fantastisk både i angrep og forsvar, og Anja gjorde en veldig god jobb sentralt, sier Storhamar-treneren.
At Anja var i dytten, passet ekstra bra etter som Kamilla Sundmoen hadde sjeldent mange tekniske angrepsfeil lørdag. Men hun var likevel dyktig til å sette fart på laget sitt - og hun scoret seks mål.
Betina Riegelhuth slet med å fininnstille kanonen i store deler av kampen, men skuddene hennes ble viktige til slutt. Betina satte inn Storhamars tre siste scoringer, og var således en viktig brikke i firemålsseieren hun også.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.