HAMAR: De to foregående årene er Storhamar blitt utslått i semifinalen i sluttspillet av henholdsvis Vipers og Byåsen.
Nå er målet å gå hele veien til finalen. Men da må Storhamar-jentene i alle fall unngå å møte Larvik før finalen.
Så lenge Storhamar blir nummer fem i serien er faren der allerede i kvartfinalen. Da er Larvik, Byåsen, Tertnes og Stabæk alternativene.

Liten stall

- Tidligere har vi hatt et veldig fokus på serien, og fått ut det vi har ønsket der. Det har gjort sitt til at en liten spillerstall har vært litt utladet når vi har kommet til sluttspillet. Jeg har vel sluppet spillerne litt ned jeg også, sier Arne Senstad.
- I år har sesongen vært litt halvveis for oss. Seriespillet ble jo litt ødelagt da vi startet på minus fire poeng og samtidig slet med å få spillerstallen på plass. Da satte vi oss som mål å gjøre det bra i cupen. Vi var prisgitt å møte andre lag enn Larvik for å komme til finalen. Men vi fikk dem i semi'n, og da var det slutt, selv om jeg synes vi gjorde en god cupinnsats.
Storhamar-treneren spådde laget sitt på femteplass i seriespillet i og med de måtte starte med fire minuspoeng. Slik blir det også uansett hva som skjer i siste serierunde.

Motiverte for sluttspillet

Nå har kvaliteten og intensiteten i laget vært veldig bra den siste tiden, og Storhamar-jentene er skikkelig motiverte for å oppnå noe i sluttspillet.
Senstad mener Storhamar har tatt noen steg videre også denne sesongen, og etter seieren mot Byåsen kan han konstaterer at Hamar-laget har tatt sølvvinneren sammenlagt på innbyrdes oppgjør.
- Med seier mot Tertnes i Prestrudhallen neste lørdag har vi også bronsevinneren innbyrdes, og det samme er tilfellet med Stabæk som blir nummer fire, fastslår Storhamar-treneren.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00