PODGORICA: Buducnost hadde forberedt seg godt til returoppgjøret mot Storhamar. De tok bort Kamilla Sundmoen og innspillsmuligheten til Lise Løke, mens de spilte gnistrende i angrep de første 48 minuttene av kampen. Lise Løke og Daria Boltromiuk slår fast at Storhamar ble litt overrasket.
- Vi spilte ikke skikkelig sammen, slik vi gjorde i hjemmekampen, men mer individuelt. Dermed kom vi ofte for sent i taklingene. I tillegg angrep de i hele bredden i denne kampen, og det tror jeg overrasket oss, sier Boltromiuk, som er vært meget god i forsvar denne sesongen.
Hjemmelagets kantspillere scoret 13 mål lørdag, mot nesten ingen i Prestrudhallen.
- Når forsvaret er bra, trives jeg med nesten bare å spille forsvar, men ikke i slike kamper, sikker den polske spilleren.
Lise Løke mener spillerne var godt forberedt, og hadde fått muligheten til å slappe av og hvile etter reisen, og før kampstart.
- Vi mangler litt tempo når kampen starter, og det er vanskelig å spille bra framover når det fungerer så dårlig i forsvar. Vi mistet mulighet til å score i ankomster og på kontringer når det blir slik.
Løke hadde virkelig tro på avansement før kampen, og var veldig skuffet etterpå.
- Likevel skal vi være litt stolte når skuffelsen har lagt seg, og så må vi fullføre sesongen skikkelig, og sikre bronsemedaljen. Da blir det en bra sesong totalt sett. Disse E-cup-turene er viktige, ikke bare for den sportslige matchingen, men det gjør oss også sterkere som gruppe og lag. Mye mer enn på en bortetur i eliteserien, smiler Lise Løke.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.